عضو شوید
عضویت سریع
آمار وبلاگ:
بازدید امروز : 6 بازدید دیروز : 3 بازدید هفته : 11 بازدید ماه : 118 بازدید کل : 81455 تعداد مطالب : 96 تعداد نظرات : 15 تعداد آنلاین : 1
آمار مطالب
آمار کاربران
کاربران آنلاین
آمار بازدید
با سلام مجدد ، باز هم بخشی از جزوه را از راسته رودوسپیریلالس تا راسته آلترومونادالس که حاوی تعدادی از مهم ترین عوامل باکتریایی در صنعت غذا است تقدیم اتان می کنم . برای دانلود به لینک زیرین مراجعه نمایید.
http://s9.picofile.com/file/8274127818/%D8%A7%D8%B2_%D8%B3%D8%B1%DA%A9%D9%87_%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D8%AA%D8%A7_%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84_%D9%88%D8%A8%D8%A7_%D9%88_%DA%A9%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%84%D9%88%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%87%D8%A7.doc
کد را وارد نمایید:
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان میکروبیولژی دانشگاه آزاد شهرقدس و آدرس microbiologyqods.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
RSS